Aẽga | Aẽga Sanitair & Services met fysieke showroom te Dilsen-Stokkem
Specialist in verwarming, sanitair, ventilatie & hernieuwbare energie. Bezoek onze showroom voor inspiratie en innovatie en ontvang gratis advies.
15566
page-template-default,page,page-id-15566,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Aẽga, jouw bron van pure inspiratie en innovatie

Over ons

Het is tijd voor verandering. Je hebt bouw- of verbouwplannen en bent op zoek naar een partner om ze in concrete acties om te zetten. Je hecht veel belang aan een pure omgeving die je inspireert en tot rust brengt.

Als groothandel en installateur omarmen we de nieuwste innovaties en waken we erover dat hoogstaande kwaliteit en uitmuntende service hand in hand gaan. Bovendien zorgen we voor optimale begeleiding tijdens de opbouw of metamorfose.

Zelf in de actie stappen

Het is mogelijk dat je op zoek bent naar topmaterialen tegen aantrekkelijke voorwaarden, maar dat je toch liever zelf instaat voor de installatie. Via onze doe-het-zelfafdeling geven we hier graag een antwoord op. Je kan rekenen op professionele begeleiding en service om vervolgens zelf je project te realiseren.

De showroom, een verlengstuk van onze waarden

Pure designs, degelijke materialen en natuurlijke elementen zorgen in onze showroom voor rust waarin je je intuïtie tot uiting kan laten komen. Laat je inspireren door de omgeving met een kop koffie, of spreek onze adviseurs aan en laat je meenemen in de wereld van warmte en water.

Je kan rekenen op ondersteuning in je zoektocht naar verruiming en innovatie op volgende gebieden :

  • Centrale verwarming
  • Sanitair en badkamerinrichting
  • Airco
  • Ventilatie

Bovendien vind je bij ons ook kwalitatieve en degelijke producten als doe-het-zelver.

Duurzaam karakter

Het duurzame karakter van je bouw- of verbouwproject staat bij Aẽga centraal. Daarom werken we uitsluitend met merken die zich onontbeerlijke eigenschappen zoals kwaliteit en meesterschap eigen hebben gemaakt. Velen onder hen hebben doorheen de jaren een wereldwijde reputatie opgebouwd.

 

Het is dankzij deze selecte waaier aan merken van topniveau, dat we in staat zijn je een uitgebreide keuze op vlak van stijl en afwerking te bieden. Welke bouw- of interieurstijl je ook verkiest, het Aẽga productgamma bevat de juiste materialen om iedere ruimte in je woning net dat tikkeltje meer bij te brengen. De pure metamorfose die plaatsvindt, zien wij als de ontpopping van rups tot de Aẽgavlinder.

 

Jouw zekerheid? Welke merkkeuze je ook maakt, de producten die je aankoopt voldoen aan de hoogste Europese standaarden en zorgen ervoor dat je er jarenlang, in alle rust en tevredenheid, van zult kunnen blijven genieten.

Aẽga neemt je mee in de wereld van warmte en water.
Patrick van Lessen

Voor alle metamorfoses op het gebied van sanitair hebben we het volste vertrouwen in de volgende merken:

Hans Grohe, Ideavit , Berloni Bagno, Ideal Standard, KVR, Detremmerie, Ink, Bliss, Proline, Basicline, Riho, Laufen, Villery & Boch, Huppe, Novellini, Dedecker, Mape, Drain4you, Aquaprestige, Damixa, Artweger, Remeha, Vasco, Radson, Stelrad, Vaillant, Buderus, Samsung, …