Aẽga | Sanitaire Installaties – De beste prijs & kwaliteit | Aẽga
Op zoek naar een kwaliteitsvolle en moderne sanitaire installatie? Aega geeft je professioneel advies bij jouw thuis of in de toonzaal.
Sanitair
15437
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15437,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Sanitair dat esthetisch en technisch juist zit

Sanitaire installaties zonder problemen? Welkom bij Aẽga Sanitair & Services

Voor veel bouwers en verbouwers is de keuze van sanitaire voorzieningen en de installatie ervan iets waar slechts minimale aandacht aan wordt besteed. Geheel onterecht, als je rekening houdt met de hinder die na verloop van tijd kan ontstaan wanneer in het begin van het bouw- of verbouwtraject foute keuzes werden gemaakt.

 

Bij het bepalen van de sanitaire installaties voor jouw woning of kantoor, dien je met heel wat zaken rekening te houden. Ten eerste heb je bij de meeste kwaliteitsmerken een brede waaier aan mogelijkheden wanneer het over kleur, stijl en vormgeving gaat. Hier stopt het echter niet. Wil je gebruik maken van staande of zwevende elementen? Kies je voor het klassieke toilet met zichtbare spoelbak, of ben je toch eerder voorstander van modellen waarbij de spoelbak in de muur wordt ingebouwd? En wat zijn in dit laatste geval de specifieke vereisten waaraan de wand moet voldoen om de spoelbak in te bouwen?

Hoewel deze esthetische vragen zeker belangrijk zijn, komen er bij een sanitaire installatie ook heel wat technische aspecten aan bod. Welk type materiaal kan je het best gebruiken voor de verschillende leidingen en afvoerbuizen? Welke diameter moeten deze hebben? Het zijn stuk voor stuk zaken die, bij verkeerde keuzes, kunnen leiden tot vervelende geurhinder en zelfs regelmatig terugkerende verstoppingen.

 

Je wilt graag advies op maat van jouw specifieke project en jouw voorkeuren? De Aẽga-experts stellen hun expertise en knowhow graag ter beschikking. Door het stellen van de juiste, gerichte vragen en een kwalitatieve installatie, zorgen zij ervoor dat jij in alle rust kan genieten van een zorgenvrije sanitaire installatie.

Je bent op zoek naar de juiste partner op het gebied van sanitaire installaties? Neem dan snel contact met ons op.