Aẽga | Ventilatie – Kies voor de beste luchtkwaliteit | Aẽga
Het juiste ventilatiesysteem kiezen om een goede luchtkwaliteit te garanderen in jouw bouwproject is erg belangrijk. Wij geven gratis advies bij jouw thuis.
Ventilatie
15441
page-template-default,page,page-id-15441,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Investeren in luchtkwaliteit is investeren in jezelf

Aẽga verhoogt je levenskwaliteit door het plaatsen van hoogkwalitatieve ventilatiesystemen

Heb je bouw- of verbouwplannen? Dan zijn de strengere vereisten op het vlak van isolatie je wellicht niet ontgaan. Waar je echter ook rekening mee dient te houden, is de invloed hiervan op de luchtkwaliteit binnen de verschillende ruimtes in je woning. Hoe beter immers de isolatie, hoe lager de luchtcirculatie wordt binnen je woning. Net om deze reden is het sinds 2006 voor nieuwbouwprojecten en grondige renovaties verplicht om in de geplande werken ook de integratie van een ventilatiesysteem te voorzien.

Het implementeren van een ventilatiesysteem mag een onverwachte extra kost lijken, de technologie is echter onmisbaar. Een gebrekkige ventilatie kan immers niet alleen leiden tot ophopend vocht met de bijhorende schimmelvorming, het kan ook de oorzaak zijn van een dalende luchtkwaliteit die uiteindelijk leidt tot gezondheidsproblemen. Ernstige gevolgen dus voor zowel je woning of kantoor, als voor de bewoners of werknemers. Vanuit deze optiek bekeken is het plaatsen van een kwalitatief ventilatiesysteem dan ook geen overbodige luxe.

Het spreekt voor zich dat er heel wat verschillende systemen bestaan om de luchtverversing binnen je woning of kantoor te verzorgen. Omdat het door het ruime aanbod soms moeilijk kan zijn om door het bos de bomen te zien, staan de Aẽga experts je graag met raad en daad bij. Samen met jou bekijken zij de verschillende opties die voor jouw specifieke (ver-)bouwplannen in aanmerking komen, om je vervolgens een advies op maat te kunnen verlenen. Natuurlijk staan wij ook in voor een vlekkeloze en zorgeloze implementatie, zodat jij zonder enig probleem op beide oren kan slapen.

Wens je beroep te doen op het advies van één van onze ervaringsdeskundigen op het vlak van ventilatiesystemen? Neem dan snel contact met ons op.