Aẽga | Verwarmingsinstallaties – Bekijk hier alle mogelijkheden | Aẽga
Een nieuwe en vernieuwende verwarmingsinstallatie nodig? De experten van Aẽga helpen u kiezen uit de vele mogelijkheden zoals zonneboiler of warmtepomp.
Verwarming
15439
page-template-default,page,page-id-15439,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Verwelkom de warmte via de juiste systemen

Aẽga brengt de warmte naar je woning of kantoor

Daarom bieden de Aẽga medewerkers je met veel plezier de kans om je specifieke situatie met hen te bespreken. Op basis van jouw voorkeuren, gecombineerd met de mogelijkheden van de ruimte die je wenst te (ver-) bouwen, bekijken zij samen met jou de verschillende mogelijkheden.

Sta je op het punt om te bouwen of verbouwen? Twijfel je eraan welk type verwarming het meest geschikt is voor je woning? Of heb je je keuze al  gemaakt, maar zoek je een kwalitatieve installateur van verwarmingssystemen om te zorgen voor een veilige en vlekkeloze voortgang van jouw bouwproject? In welk van deze situaties je je ook bevindt, Aẽga stelt haar jarenlange expertise en ervaring graag ter beschikking.

Wie op zoek is naar een nieuwe en vernieuwende verwarmingsinstallatie, merkt al snel dat er vandaag de dag heel wat mogelijkheden zijn. Zo bestaat er een:

  • Klassieke centrale verwarming
  • Warmtepomp
  • Zonneboiler
  • Vloerverwarming
  • Hoogrendementsketel

Elk hebben ze hun eigen voorwaarden en specifieke voordelen zoals het recht op overheidssubsidies voor de installatie van duurzame verwarmingsinstallaties. Bovendien dien je rekening te houden met de strenge regels van de verschillende overheidsinstanties.

De Aẽga dienstverlening gaat verder. Ook voor de plaatsing, herstelling, onderhoud en levering van wisselstukken, kan je perfect bij ons terecht. Het spreekt voor zich dat je voor iedere vraag steeds mag rekenen op hetzelfde kwaliteitsstreven en hetzelfde serviceniveau.

Wil je graag beroep doen op de deskundigheid van één van onze medewerkers? Wacht dan niet langer en leg nu je vraag of project eens bij ons op tafel.